• Miért van ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Napok óta fáj a hasam és a melkhasom időnként beszúr. Nagyon félek mert nem tudom hogy lesz -e következménye. Több kivzsgáláson is átestem ,minden negatív lett.Phszichologusnál is voltam mert a korházbeli orvosok szerint tul nagy rajtam a nyomás és elkezdek stresszelni. Ön szerint tényleg a stressz áll mögötte ? Köszönöm előre a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ha belgyógyászati, mozgásszervi ok nem igazolódott, akkor lelki eredet is szóba jön, de ez csak akkor merül fel, ha alapos kivizsgálásnál nem igazolódott szervi ok. Ha így volt, pszichológust keress fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 23., 13:15; Megválaszolva: 2011. február 25., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: