• Halálfélelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        regelente mikor a párom el megy otthonról halál félelmet érzek,szinte félek ki menni a wécére is.ugy érzem hogy egyen suly zavarom támad és szorongást érzek.

        Ujpál Zsófia válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! A levele alapján keveset tudunk a pontos tünetekről, a tünetek hátteréről, de a fokozott szorongás, feszültség mögött ezek alapján azt gondolom, lelki okok húzódnak meg, ami kapcsolódhat az egyedülléthez, félelmekhez, bizonytalansághoz, korábbi rossz élményekhez, stb. A problémával mindenképpen keress fel személyesen is pszichológust, pszichiátert, mielőtt a tünetek fokozódnának, vagy akár az életvitelt, a normális életvezetést megnehezítenék! Amennyiben pszichológusi segítség mellett dönt, abban is tudok segíteni, hogy a lakóhelyéhez közel találjunk Önnek megfelelő szakembert! Minden jót kívánok!


        Ujpál Zsófia
        pszichológus

         Ujpál Zsófia

        Kérdés: 2011. február 14., 13:25; Megválaszolva: 2011. február 16., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: