• Rivotrilról való leszokás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webbeteg,a következő kérdéssel fordulnék önökhöz. 3éve depressziót,szomatoform zavart állpitottak meg.akkor a tüneteim Mellkas zsibbadás,sziv tájéki fájdalom,iszonyato fejfájás gyötört. ezt azóta szépen kompenzálták rivotril 0.5 mg napi 2*1-el. 1 évig szedtem 2szer 1et,utána azaz 2 éve már csak napi 1tablettát szedek de előfordul mikor csak felet 0.25 mg-ot 1-2 hónapig ha meg probálok leszokni,de sajnos idáig még nem sikerült. jelenleg i ilyen kis dózisnál tartok és igencsak vannak tüneteim de nem a fent emlitett tünetek hanem a hasam zsibbad de inkább végig két oldalt a csipőmig sőt néha már úgy érzem,hogy égne. ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni önöket,hogy okozhatja ezt a haszsibbadásos dolgot a gyógyszer kevés dózisa vagy maga a betegség? mostanában is szépen kivizsgáltak de nem találtak semmit.(ultrahang,röntgen,vérvétel)még gyomortükrözésen is voltam de ott sem találtak semmit.egyedül béltükrözést nem akartam bevállalni.nagyon hálás lennék a segitségükért ,mert most nem tudom mit tegyek,visszaálljak az eredeti dózisra ,hátha akkor rendbe jönnék csak akkor ugrott megint a rivotril leszokásról a kisérletem.várom mihamarabbi válaszukat és nagyon szépen köszönöm a segitségüket.

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés probléma témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a szervi okok kizárhatók feszültség, szorongás okozhatja a fent leírt tüneteket. Az ön által szedett gyógyszer dózisa valóba alacsony. Gondolom valaki javasolja ill. felírja a rendszeresen szedett gyógyszerét, vele is kellene konzultálni! Amennyiben nem szakorvos, keressen egy pszichiátert, egyéb gyógyszeres lehetőségek is vannak a tünetek csökkentésére.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 26., 19:39; Megválaszolva: 2011. január 28., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: