• Stressz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mindennap nyomást érzek a mellkasomba középen,stresszes vagyok egésznap.de föleg este olyan idegesség jön rám hogy már többször éreztem hogy el megy az erö a lábaimból. nincs semmihez türelmem fáradt vagyok éjszaka hiába alszok reggel ugyan olyan fáradt vagyok.Ezeket azóta érzem mióta 86 éves nagymamámat elvitte a mentö mert rosszul lett. tudna nekem valami okos dolgot mondani ami segitenne a panaszok csökentését,mert két gyermekem van és szükségük van rám.olyan szertnék lenni mint régen, a másik problémám hogy sosem voltak suly feleslegeim de 18 hónapja hogy meg született a kisfiam és azóta 56kg vagyok és 171 cm magas nagyon sovány vagyok .segitségét elüre is köszönöm.

        Dr. Diószegi Judit válasza a stressz témában

        Kedves Kérdező! A mellkasi panaszok, alvászavar és súlyproblémák hátterét először ki kell organikusan vizsgálni, ezért jelentkezzen háziorvosánál. Ha eltérést nem találnak, akkor pszichiátert indokolt felkeresni, felmerülhet szorongásos kórkép, depresszió.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit

        Kérdés: 2011. január 15., 13:48; Megválaszolva: 2011. január 17., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: