• Fóbiák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mitől lehet, hogy erős fóbiák jöttek ki rajtam? Rettegek az elektromos áramtól, a mellkast/fejet ért legkisebb ütésektől is. Valamint nagyon furcsa gondolataim vannak amik még jobban megijesztenek. (Például mérgezéstől, általában haláltól való félelem. Tegnap még attól is megijedtem amikor a múzeumban belerúgtam egy szarkofágba véletlenül, hogy valamilyen átok száll rám. Segítsen, komoly a baj? Általában a félelmek testi tünetekkel is járnak: deperszonalizáció, szédülés, gombóc a torokban, ájulásérés, fejfájás, nehéz légzés, a legtöbb esetben a hasamon veszem észre mg, hogy feszül.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne pszichiátert, akár gyermek pszichiátert felkeresnie annak érdekében, történjen egy vizsgálat, csak így állapítható meg, hogy mi a diagnózis, mennyire komoly a baj, mi a megfelelő kezelés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 13., 15:26; Megválaszolva: 2011. január 15., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: