• Koncentrációs zavaromat mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Az utóbbi időben koncentrációs zavaraim vannak.Képtelen vagyok egy dologra figyelni,sokszor azt sem tudom mit csinálok.Soha nem voltam egy gyors ,felpörgött ember,de ennyire azért nem voltam lassú gondolkodású.Nagyon kellemetlen ,főleg a mostani munkám miatta is.Pénztáros vagyok egy benzinkúton, és ha elszámolom magam, nekem kell fizetni.Meg is történt a tegnapi nap,többet adtam vissza, és majdnem odaadtam egy üdítőt,ingyen.A hóna alatt szorongatta a vevő és én egyszerűen nem láttam.Nagyon nehezen tudok fejben számolni, előfordul hogy nem jut eszembe,mennyit adjak vissza.A munkám kívüli életemben is gondot okoz,képtelen vagyok pl egy filmet úgy végignézni, hogy nem mászkáljak el el legalább 3x közben.Sokszor nem emlékszem arra sem, mit hová tettem.Nem tudom ez valami betegség e, vagy csak a korral jár.Vagy csupán a stresszes életemből adódik.Nagyon sok nehézség ért, munkanélküliség, az állandó pénztelenség, egyik gond a másik után.Lehet hogy ezért vagyok ennyire szétszórt. Tanácsot szeretnék kérni, hogy elmenjek e orvoshoz?Azt sem tudom milyen szakorvoshoz lehet ilyenkor fordulni. Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Hölgyem! a panaszok oka nagy valószínűséggel a stressz és egyéb lelki okok. Pszichológus felkeresése javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 29., 09:41; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: