• Mi lehet a baj? Lelki vagy testi ok miatt nem érzek semmit?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő Nem tudom,hogy az én problémám testi vagy lelki eredetű-e. Februárban terhes lettem,a babát nem tartottam meg,a lelkiismeretem azota is bánt.Ezt megelőzően három terhességem volt amiből két nagy gyermekem van,a második baba koraszülőtt lett és meghalt. Minden alkalommal veszélyeztettet terhes voltam.Nyár elején sterilizáltak és sajnos azóta ha a férjemmel együtt vagyunk a hűvelyem mintha érzéketlen volna,előtte minden rendben volt.Kérem ha tud segitsen. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Érdemes éenne egy rutin nőgyógyéászati vizsgálatot végezni, ha itt nincs eltérés, akkor valószínűleg leleki az ok, ez esetben pszichológus felkeresését javaslom.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 17., 20:31; Megválaszolva: 2010. december 21., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: