• Pánikroham

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo estet,azzal a problemaval allnek elo,hogy tegnap delutan ramjott ez a panikroham,evekkel ezelott szedtem ra gyogyszert,de most visszatert,sokat aggodm ideges vagyok,remegtem,szedultem,de nem ettem semmit,csak egy tanyer levest,nagyomn rossz volt,egy fel szem frontin tabl.vettem be,mert sejtettem el fog mulni a rosszulletem, megkerdeznem meg viszont elozo este buliztam,es ittam is,nem keveset,palinkat,esetleg az italtol aakult ki? oszinte vagyok. nem szoktam inni,ritka eset. vagy az hogynem ettem?megkerdeznem,kerem valszoljon, elore is koszonom

        Dr. Diószegi Judit válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Levélíró! Pánikroham-szerű rosszullétet kiválthat a vércukor-szint csökkenése de ezt laborvizsgálat nélkül nem lehet egyértelműen igazolni. 1 nappal korábbi alkoholfogyasztás nem okozza. Lehetéges, hogy ismét megjelent Önnél a pánikbetegség, de előbb szüksége enne az organikus ok kizárása. Ezért először keresse fel háziorvosát, amennyiben nem találnak eltérést és a rosszullétek ismét megjelennek, akkor pedig pszichiátert.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit

        Kérdés: 2010. november 14., 20:40; Megválaszolva: 2010. november 17., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: