• Xanax

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! 3-4 eve elkezdtem alkalomszeruen (foleg altatokent) szedni a xanaxot. Idovel mar nap kozben is szedtem , de csak amikor ugy ereztem , hogy jot tesz eros stressz eseten. Mara eljutottam odaig , hogy napi 3-4 0.5 mg-os tabletta kell es lefekves elott meg ketto.... Kerem adjon tanacsot , hogyan tudnek megszabadulni tole, mert mar maga a tudat is panikot okoz a megvonasi tunetek miatt. elore is koszonettel egy 49 eves kamion sofor

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! A XANAX szorongásoldó és nem igazán altató. A függőség kialakulása miatt pszichiáter segítségét kérje, a leszokás egyedül nem fog menni. Kérjen időpontot egy szakrendelésre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 03., 10:57; Megválaszolva: 2010. október 04., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: