• Mi lehet a gond??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nekem egy olyan problémám lenne, hogy észrevettem mikor egyedül vagyok, akkor mindig attól félek, hogy rosszul leszek ,vagy valami történik velem. Az orvos azt mondta, pánikbetegség... Úgy érzem azért javul a helyzet,de van hogy erős szívdobogást érzek, meg olyan,mintha egy pillanatra kihagyna a szívem.Nagyot dobban.De utána meg meint jó. Mitől lehet ez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! A panaszainak lelki eredete van, a szívdobogás oka is valószínűleg pszichés, de egy EKG és egy fizikális vizsgálat javasolt lenne a háziorvosnál a biztonság kedvéért. Egy pszichológust is keressen fel a problémájával.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 15., 08:40; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 19:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: