• Kihez forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A volt párom,kettős személyiséggel rendelkezik,vagy ezt akarja elhitetni.Az egyik személyiség nagyon kedves,bájos,de én gyanítom,hogy nem stimmel valami,mert ha megharagszik valakire,akkor azt előre megfontolt szándékkal szeretné megölni.Bebizonyítani eddig nem tudtam,engem is meg akart mérgezni mert ott akartam hagyni,apámnak fekete özvegyet csempészett az ágyába.Tudna valamilyen tanácsot adni? Engem nagyon szeretne zárt osztályra bezárni,vagy börtönbe juttatni.A kisebbik lányomat féltem nagyon,mert attól tartok,hogy képes megölni,csak hogy nekem fájdalmat okozzon. Kérem,ha tud segítsen. Z. József

        Dr. Diószegi Judit válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Levélíró! Ha úgy érzi, megalapozott gyanúja van, hogy párja akár az Ön vagy családjának testi épségét veszélyezteti, akkor forduljon a rendőrséghez. A rendőrség tudja megtenni a megfelelő lépéseket e téren.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit

        Kérdés: 2010. szeptember 06., 11:41; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: