• Ingerültség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/úr. Mostanában iszonyú ingerültség jellemez.És sajnos a koffein függöségem is nő. Sokszor olyan szinten vagyok rosszul ?hogy már beszúr a mellkasom vérzik az orrom. Állandó éjszaka dolgozom ráadásul és napi 260 km utazok. Sokszor érzem nem birom magam kipihenni. Elég sokat szédülök mostanában és nagyon nehezen tudom fékezni az ingerültségben. Egy pillanat alatt képes vagyok bepöccenni a legkissebb dolgokon is. Szinte olyan szinten hogy képes vagyok neki menni a munkatársaimnak. Szedtem pedig Perdoxot Thramadol és Cataflán kombinációt. De csak rosszul voltam töle nem lassit meg. Nem tudom mi tévő legyek hogyan csökkentsem a kávét is. Segitségét előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stressz témában

        Kedves Uram! Mindenképp javaslom önnek pszichológus felkeresése javasolt, itt megtanítják önnek a stresszoldó relaxációs technikák elsajátítását, emellett a serkentőkről való leszokásban is segítenek önnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 04., 22:43; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: