• Hiperaktivítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr ÚR/Nő!Kisfiam lassan 5 éves epilepsziás és valószínű hiperaktív,figyelemzavaros gyerek.Nagyon nagy a mozgás igénye,sokszor sérül meg,nehezen tud egy dologra koncetrélni,bármi el tudja terelni a figyelmét.Olvastam Dr.Dinya Zoltán cikkét figyelemzavaros hiperaktivításról írt és arról,hogy van olyan gyógyszer amely a koncetrációt javítja.Szeretném megkérdezni kihez kellene fordulnunk és ez a gyógyszer hány éves kórtól adható? Köszönettel:Szegediné T. Erika

        Dr. Diószegi Judit válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Levélíró! Valóban van olyan gyógyszer, mely javítja a figyelemzavaros gyermek koncentrációját, ezt a vizsgálat és diagnózis felállítása után gyermekpszichiáter tudja felírni. Emellett pedig léteznek pszichoterápiás technikák is, melyek hatékonyak lehetnek. Keressenek fel gyermekpszichiátriai szakrendelést.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit

        Kérdés: 2010. szeptember 02., 20:59; Megválaszolva: 2010. szeptember 04., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: