• Cymbalta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sok évi Dalsan szedés után, szóba jött, hogy Cymbaltára váltsunk. A Dalsan szedése alatt 35 kg-ot híztam, ez volt a váltás egyik oka. Félek ettől a gxógyszertől, azt olvastam, hogy májproblémákat okozhat, édesapám májcirrózisban halt meg 48 évesen. FOGYHATOK ETTŐL A GYÓGYSZERTőŐL? Aggódnom kellene a májproblémák miatt? Biztonsággal bevizsgált gyógyszer? Mert erről is rosszakat olvastam... Kérem, válaszoljon a kérdéseimre és ne azt mondja, hogy ezeket bízzam az orvosokra. KÖSZÖNÖM!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! A Cymbalta egy törzskönyvezett gyógyszer, ami azt jelenti, hogy az OGYI a forgalomba hozatal előtt bevizsgálta, tehát szedése biztonságos, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek mellékhatásai. Fogyni csupán ettől a gyógyszertől nem fog, ahhoz életmódváltás, táplálkozási módosítás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 30., 22:47; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: