• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Holgyem/Uram! Szeretnem megkerdezni, hogy mit javasol alvasproblemara? Mar regota kuzdok nem alvassal, ami azt jelenti, hogy eloszor kb. 1 honapig napi 1-2 orat aludtam, ezutan hirtelen visszaallt a normalis alvas. Azutan pedig felevig ugyanigy max. 3 orat aludtam. Ezutan mentem doktorrol doktorra. Alvaskozpontban is voltam. Gyogyszereket irtak fel. Neha hasznalnak, neha nem, de nem szeretnek rajuk szokni, mert meg csak 28 eves vagyok. Most februartol par honapig ismet gyogyszer nelkul ismet aludtam 6-7 orat, de 3 hete mindig felkelek ejszaka vagy 6szor WC-zni, illetve nagyon nehezen alszom el..Kb. 2 orat alszom csak. Zavaro tenyezo, hogy a parom sokszor ejjel 1ig dolgozik a laptopjan a haloszobaban, es a TV is megy kozben, meg a lampa is eg, horkol is, de azt mondja, nem ettol nem alszom. Igy nem is probal segiteni azzal, hogy eloltja a lampat stb.... Probaltam mar szinte mindent: gyogyteakat, meleg tejet inni. Koszonettel: szandra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alvászavar témában

        Kedves Szandra! A problémájával kapcsolatban külön cikkünk van a portálunkon, érdemes elolvasnia: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/6658/alvasi-higienia---tippek-a-jo-alvashoz


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 18., 10:57; Megválaszolva: 2010. július 19., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: