• Hasfájás,hányinger,idegeskedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot!Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy már 1-2 hete nap közben rettenetesen fáj a hasam,hányingerem van illetve a megszokotthoz képest jóval kevesebbet eszem(1 nap maximum kétszer) és a hangulatom is nagyon fekete.Valamikor már csak egyedül érzem jól magam.Stresszesen kezelem a bizonyos szituációkat.Semmihez nincs kedvem.És ezt mindennap úgy 23-24 óráig és utána már nincs nagy bajom.Olyan éjjel 3 óráig nem tudok aludni(persze ehhez hozzájárul az is hogy nagy a meleg).De reggel miután felkelek kezdődik újra.Hozzáteszem,hogy ez azóta van így mióta eltört a kezem és gipszbe van.Előtte semmi bajom nem volt nagyon jól éreztem magam a bőrömben,nagyon jó étvágyam volt és sokat is ettem és mindig mentem valahova alig voltam itthon.Tehát ezek lennének a tüneteim és ebben szeretnék segítséget kérni hogy mégis mi a bajom.Válaszát és segítségét előre is köszönöm! További szép napot!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés problémák témában

        A panaszt okozhatja a bezártság, az önmagával való foglalkozás az aktív dolgok helyett. Érdemes azért egy rutin vizsgálat miatt felkeresni a háziorvost, hogy biztos nincs-e szervi ok a háttérben. Ha nincs szervi ok, próbáljon meg otthon is hasznos elfoglaltságokat találni, vagy kimozdulni, attól, ha gipszben van a keze,még lehet aktív élete.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 17., 23:45; Megválaszolva: 2010. július 19., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: