• Lehet fuggo lettem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gabriella vagyok.

        2008.novembereben diagnoztizaltak nalam nyitott hatgerincet, es teljes meszesedest. 34 eves vagyok

        Mindig fizikai munkat vegeztem. Egyre nagyobb fajdalmam van de a munkat ennek elenere sem hagytam abba,sot Kiutaztam Amerikaba mivel othon nem nagyon tartanak alkalmassnak dolgozni. Leszazalekolast nem is akarom hallani. It kaptam egy eros gyogyszert /oxycodone-apap/ ezt ha beveszem este masnapra kitisztulok nincs fajdalmam es tudok nyugodtan dolgozni. Eszre vettem ha nem veszem be nagyon beteg vagyok. Halucinalok, szedulok kesobb forogg velem a vilag, hanyingerem van. Ebbol a gyogyszerbol csak fel szemet szedek. Nem szeretnek raszokni. De most mar felek nehogy fuggolegyek. Viszont e nelkul mar labra sem teudnek allni. Mit tegyek? Kerem ha tud irjon valami tanacsot.

        Segitseget elore is koszonom.

        Maradok Tisztelettel! Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerfüggőség témában

        Kedves Gabriella!

        A gyógyszer, amit szed sajnos bizony opioid származék, mely hozzászokást is okozhat. Azt javaslom, hogy egy pszichiátriai addiktológiai szakrendleéshez menjen el egy vizsgálatra. Úgy tudom, hogy USA-ben ez nagyon drága, érdemes itthon elvégeztetnie, ha van magyar TB-je.



        Kérdés: 2010-06-13 13:21:41; Megválaszolva: 2010. június 13., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: