• felek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletem. az lenne a kerdesem hogy mire utal az a teny hogy ugy erzem nincsenek gondolataim, mintha csak leteznek es semmi erzesem nincs ugy erzem. nem tudok orulni semminek. eltunt a jovokepem es csak azert gondolok megsi jovore mert ugy erzem ha elengedem magam megszarabbul leszek es azert is harcolok magammal. . nem tudok aambicioval csinalni semmit . nem izgulok egy bizonyos dolgert meg nem is vagyok ra. csak lelki uresseget erzek. neha vissza gondolok a multamra vagy razenzek egy barattokal teli fenykepre hogy mijen voltam elkezdem a sirast.de hozza teszem hogy ugy erzem hogy nem tudok gondolkodni de megis gondolok arra hogy vajon beteg vagyok e? es ettol meg szorongok.. sok trauma ert engem 2009-be . nagyons sok. ez skizofrenia jele?viszahuzodtam a barataimtol de nem akarom. harcolok magmmal. mert ugy erzem nincs sugsegem senkire de megis eroltetem. hejre lehet ebbol jonni? mert remnyetelennk latoma jovomet ebbe a formaba. a skizofrenias tudja magrol hogy beteg? erzi? mert en nagyon erzem hogy valami baj velem csak nem tudom hogy mi. ez meg jo jel hogy tudataba vagyok?kerem oszinten valszoljon ez skizofrenia jele?

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés betegség, témában

        Kedves Levélíró! Állapotának pontos felmérését pszichiátriai vizsgálat hivatott eldönteni. Ezáltal tudják tisztázni a diagnózist (felmerülhet szorongás, depresszió, skizofrénia) és megkezdeni a megfelelő kezelést. A skizofréniának több típusa van, ettől és állapottól függ a betegségbelátás.



        Kérdés: 2010-06-07 18:21:06; Megválaszolva: 2010. június 07., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: