• Nagy problema

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/ Ur!

        Edesapam mindig is lobbanekony volt, mindig voltak feltekenysegi gondjai apumnak, de manapsag ez kezd ijesztobe atmenni. Sokkal konyebben felidegeskedig es mindemellet, allandoan azt kepzeli, hogy telefonalnak neki, akik elmondjak, hogy edesanyam megcsalja. A gond, hogy edesanyam minden masodik honapba el kell utazzon es egy honapot tolt tavol. Ilyenkor jonnek elo ezek a halucinacioi, ha mellette van edesanyam soha nins ebbol gond. Nem tudom, hogy ez mekkora gond es mit lehet tenni ellene.

        Varom ertekes velemenyuket.

        Koszonettel,

        Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés betegség, témában

        Kedves Szilvia! Léteznek féltékenységgel kapcsolatos téveszmék is, melyek olyan nem valós gondolatok, aminek az ellenkezőjéről az illetőt nem lehet meggyőzni. Előfordulhatnak hallucinációk is, melyek hatására gondolja a páciens, hogy megcsalják. Ha Ön úgy látja, hogy a féltékenységnek semmi alapja és túlzó is, akkor pszichiátriai vizsgálatra lenne szükség, lehetséges, hogy pszichotikus kórkép áll a háttérben.



        Kérdés: 2010-06-02 16:23:25; Megválaszolva: 2010. június 02., 16:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: