• Bizalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Sajnos a bizalomhoz olyan orvos kellene,aki legelább megpróbálja elhitetni,hogy segiteni akar,nem letudni a néhány percet amit egy páciensre szánt.Az az orvos aki -többek közt- szociális fóbiát diagnosztizál,aztán beakar dugni egy kórházba 70-80 beteg mellé (vagy keress magadnak jó pénzért magánrendelést)ne várjon bizalmat.

        Igen ez egy ilyen ország,amig nem leszel öngyilkos,vagy gyilkos addig senkit sem érdekel a betegséged.

         

        Miklós

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátrai probléma témában

        Kedves Miklós!

        Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz tapasztalatai vannak, és eddig csak ilyen helyzetekbe sodorta az élet. De higgye el, van még olyan lekiismeretes szakember, akiben tényleg megbízhat, és aki a tudása legjavát adva próbál meg önnek segíteni.  Első körben tényleg azt javaslom, hogy a háziorvossal vegye fel a kapcsolatot, aki ismeri a környéken dolgozó pszichiáter szakembereket, és biztos, hogy lesz valaki, akit a háziorvos kolléga is jó szívvel tud ajánlani. Ha a környéken nem talál ilyen embert, a legközelebbi egyetemi klinikán érdeklődjön, esetleg az interneten keresztül a többi beteg tapasztalataira alapozva próbáljon meg orvost keresni. Több olyan beteg fórum is van, ahol szakemberekről mondják el a véleményt a páciensek.



        Kérdés: 2010-05-20 09:59:25; Megválaszolva: 2010. május 20., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: