• pszichés probléma-személyiségzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr, Külföldön élek, sok barátom van, kb 2 hónapja ismerkedtem meg egy fiúval, aki eleinte kedvesnek tűnt, de valami úgy gondolom nem stimmel vele kapcsolatban. Nem találkozunk sűrűn, nem mondhatom, hogy túl jol ismerem, de aggaszt a viselkedése. Főleg, ha valamiben esetleg nem értünk egyet, vagy stresszes a szituáció (pl. közlekedés) egyből felkapja a vizet, és mintha egy teljesen más emberrel beszélnék. Az addig kifinomult, intelligens ember elkezd otrombán beszélni...érthetetlen és rémisztő. Egyenlőre nem említettem a dolgot a környezetemben élőknek. Ön szerint van félnivalóm?? Őszintén szólva, megrémiszt a viselkedése. Köszönöm. N.

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés betegség, témában

        Kedves Levélíró!

        A leírtakból pontos diagnózist nem tudok megállapítani (amennyiben fennáll esetleg valamilyen betegség), ehhez részletes kivizsgálásra lenne szükség. Indulatosság lehet személyiségjellemző, személyiségzavar tünete, indulatkezelési probléma, de felmerülhet összetettebb pszichiátriai betegségekben is.

        Ön tudja eldönteni, hogy párkapcsolatában biztonságban érzi-e magát, boldog-e. Ennek tükrében vezesse további életét.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-05-18 07:13:49; Megválaszolva: 2010. május 18., 07:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: