• Nárcisztikus személyiség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím!

        A párom (volt párom, néhány hete szakítottunk) nárcisztikus személyiségzavar tüneteit mutatja, valójában a szakításunk is ennek köszönhető, szerintem. Amiért gondolom, hogy ezen személyiségzavarral küzd azok a következő tapasztalások: mindig szeretett középpontban lenni, ha baráti társaságban ez nem sikerült, akkor rögtön produkálta magát, pl.: elkezdett táncolni, ugrálni, extrém öltözködés, a tömegből kiemelkedőnek tartotta személyiségét, őt soha senki nem értette meg, ő mindig mindent megtett de én nem voltam képes erre, ha kritizáltam gyakran dühkitörés követte, általában mindig mindenben én voltam a hibás....stb, ja és persze művész.

        A kérdésem elsősorban arra vonatkozik, hogy hogyan lehet egy ilyen személyiséggel közölni, hogy problémák vannak vele, mert a tapasztalásaimból kiindulva a kritikát nem fogja elfogadni tőlem? Egyáltalán amíg ő maga nem jön erre rá, addig érdemes próbálkozni ezen a téren?

        A válaszukat előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a személyiségzavar témában

        Kedves Levélíró!




        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-04-13 18:05:13; Megválaszolva: 2010. április 13., 18:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tiszteletem! Egy nagyon rég óta nyomasztó problémával fordultam önhöz . 10 éves voltam mikor egy nagyon nagy probléma történt a családomban . A kisbaba öcsémnek akit már rég óta vártam megigértem ,hogy én leszek a legjobb testvér a...
        Stimuloton szedése mellett alkalmazható-e clenbuterol hatóanyagú készítmény, stanazolol hatóanyagú készítmény illetve anabolikus szteroid? (tesztoszteron) Szedhető-e mellette egyéb zsírégető készítmény?
        Szép napot. Elég rázós gyerekkorom volt, nemi erőszak áldozata voltam, gyermekotthonban töltöttem 3 évet, nem találtam/találom a helyem sehol. Szüleim lemondtak rólam, lázadó gyerek voltam. Többször voltam pszichiátrián, volt egy 2eres...