• Sürgősen a segitségét szeretném kérni mit ajánl!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő vagy Dr Úr! Szeretném a segitségüket kérni a szomszédasszonyomnak magas vérnyomása magas cukra van a férje halála óta nagyon le van törve szolyan szédülések veszik elő ami elmondása szerint a gyomrátol indul majd a fejéjig megy amikor ez bekövetkezik kb 15 20 másodpercig nem reagál aa külvilágra hiába szólunk neki csak néz maga elé mikor magához tér erős remegés és gyengeség veszi elő igaz mostanában elég gyenge kellene neki valami erősitő amitől jobb erőre térhetne van ugy hogy 2 napig szinte semmit nem eszik mert azt mondja hogy semmilyenbn nemü ételt nem kiván a magas vérnyomására és a cukrára is szed gyógyszert megkérem a tisztelt dr nőt vagy urat ajáljon már valamit amitől felerősődne és normálisan tudna minden nap enni mert az élete mulik rajta van ugy hogy egész álló nap csak fekszik kérem önöket tekintsék már levelemet soron kivülinek és mihamarabb válaszoljanak hogy mit tegyünk mit vegyünk neki itt gyógyszerre gondolok segitségüket előre is köszönöm várom válaszukat Tisztelettel:Szalka György

        WEBBeteg szakértő válasza a depressszió témában

        Kedves Kérdező!

        A leírása alapján az elsődleges probléma a depressziós állapot. Mindenképp szükséges lenne egy pszichiátriai vizsgálat a további kezelés elbírálása céljából, hiszen ez ma már gyógyszerekkel jól kezelhető betegség.

        Ezzel párhuzamosan a vércukor és vérnyomás értékeinek is javasolt a kontrollálása, hiszen a rosszulléteinek a hátterében állhat alacsony vércukorérték is. Fontos, hogy amennyiben nem eszik, a reggeli cukorgyógyszereket reggel semmiképpen se vegye be.

        A háziorvosával szoros együttműködés szükséges.

        Tisztelettel: Dr. Laczkó Andrea diabetológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-03 12:07:01; Megválaszolva: 2011. július 29., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: