• Utazási pánik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önökhöz hogy körülbelül egy éve jelentkezett hogy kiborulok hasmenésem lesz ha utaznom kell! Addig Több évig heti 2*3 órát utaztam vonattal semmi bajom nem volt! Most meg már nem merek elindulni hosszabb útra mert félek hogy rosszul leszek egyedül a vonaton! Nyaralni fogunk menni és az ellen sürgősen szeretnék tenni valamit! Előre is köszönöm a válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos ilyen gyorsan nem tudok segíteni, ha most indulnak "nyaralni".

        Ez esetben csak a hasfogó gyógyszer segít, enyhe nyugtatóval.

        Ha pontosabban meg akarja érteni, mi válthatta ki az utazási pánikot, vagyis oki és nem csak tüneti javulást szeretne, akkor át kell beszélnie mindezeket a gondokat szakemberrel, pszichoterapeutával.

        Üdvözlettel:

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 15:52:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: