• Lábrángatózás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő!

        Abban szeretném kérni segítségét, hogy az édesanyám problémájára megoldást találjunk. 60 éves, tavaly vesztette el a férjét, azóta arra panaszkodik, hogy rángatózik a lába. Volt neurológusnál, az eredmény negatív, az orvosok semmi szervi bajt nem találnak nála. Hagulata váltakozó, nem csinál semmit, egész nap csak a TV-t nézi és fekszik. Elment a helyi pszichiátriai gondozóba, a következő gyógyszereket kapta: Tiapridal (4db este), Misapin - 45-ös (1db), Rivotril (2db 2mg-os este és délben 0,5db).

        A lábrángatózása mérséklődött, de beszéde lelassúlt, folyik a nyála és olyan, mint aki nem ezen a világon él. Kérném a segítségét, mit tanácsol, mit tegyünk, hova forduljunk.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhatás, rángatózás témában

        Kedves Kérdező!

        A leírt tünetek nagy valószínűséggel gyógyszermellékhatásnak tudhatóak be. Menjenek vissza a pszichiátriára, módosítani kell a gyógyszerelésen.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-08-08 21:40:39; Megválaszolva: 2009. augusztus 08., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő Számomra nem ez volt a legkellemesebb nyár, a nyáron tapasztaltam a depresszió tüneteit, folytonos levrtség, rossz közérzet, rossz emlékezet.. sokszor pár órával ezelötti dolgokra nem emlékeztem, ennek kiváltó oka volt a...