• Delirium

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        édesapám deliriumba lévö állapotba került korházba.4napig feküt phszihiátriai megfigyelöi szobán.mielöt beutalták ct. mr vizsgálatok megtörténtek.4nap után az esti vizitel 5orával késöbb. sürgöségire külték vissza azal hogy tüdögyuladása van.de a másik korház már tudatlan állapotba vete fel.a tüdeje étel és vizzel volt tele,agykéreg sérülése let.vese elégtelensége,székletével is probléma volt.és éber komába eset.és a CT. mr.eredményei is sokat romlottak.kérdésem tehát,ez minek a következménye ?nem let az elözö korházba ahol azt a 4 napot töltöte megfelelöen ellátva?vagy mi okozta ezt a hirtelen leépülés minden téren a szervezetébe?

        WEBBeteg szakértő válasza a delirium témában

        Tisztelt Levélíró!


        Nehéz e sorokból bármilyen következtetést levonni, főként a "miért"-eket megválaszolni. A leghelyesebb az lenne, ha a jelenlegi kezelőorvostól kérnének tájékoztatást, esetleg a korábbi Intézetben magyarázatot. Amennyiben a kérdéseikre kapott válaszok nem kielégítőek, esetleg hanyagságot vagy méltánytalanságot éltek meg, mód van betegjogi képviselőhöz fordulni (minden kórházban van ilyen), és kérni, hogy az ügyet tisztázzák.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 10:10:04; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: