• Gitta 30

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.

        30 eves nö vagyok,nyolc eve küzködök panikbetegseggel ami szorongassal parosul. Szedtem cipralexet amitöl az eletminösegem jelentösen javult,olyannyira hogy abba hagytam,persze szep lassan ahogyan kell. Kb.ket honapja kezdtem el leepiteni a dozist,mostanra teljesen elhagytam. A szorongas es a panikroham azota gyakran jelentkezik ujra. A kerdesem az,hogy nyolc ev alatt annyira hozzaszokhatott a szervezetem,hogy most emiatt gyötörnek ujra a rohamok,hogy ez csak elvonasi tünet ami egy darabig tart meg,vagy ez visszaeses. Ami megjobban aggaszt az az,hogy par napja jelentkezett egy fajta lataszavar,par percig szakaszosan latom a mozgast,mint ahogy a rajzfilmeket rajzoljak.. Eleg nehez elmagyarazni. Ez lehet elvonasi tünet? Kerem segitsen,nagyon meg vagyok ijedve! Valaszat elöre is nagyon köszönöm. Tisztelettel Gitta

        WEBBeteg szakértő válasza a pánik, szorongás témában

        Kedves Gitta!


        Látom, hogy nagyon körültekintően járt el a gyógyszerrel kapcsolatban. A leépítés szabályait betartva azt kell mondjam: amennyiben teljes gyógyszerelhagyást követően 2 héten túl tartanak a felsorolt tünetek, az sajnos inkább visszaesés (azon belül pedig inkább elvonási tünet). Remélem még nem késett sokat a válaszom, és segít Önnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 08:41:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: