• Félelem sötétben, autóban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktornő/úr!

        Pár hónapja vettem észre, hogy sötétedés után nem merek az utcára egyedül menni. Ha valamiért mégis úgy alakul, hogy sötétben érek haza, akkor az autómtól a bejáratig futok, közben a pulzusom az eget veri. Autóval régen a világból kimentem volna, ma pedig félek, hogy balesetem lesz és inkább akkor indulok csak hosszú útra, ha nagyon muszáj. Sötétben egyedül vezetni, na az meg aztán egy tragédia. A rádiót kikapcsolom hogy az se zavarjon, figyelek a hangokra, zajokra és izzad a tenyerem. Félek, hogy ez a szorongás, félelem hatalmas méreteket ölt! Pszichológushoz kellene mennem? Mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a félelem témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, azt hiszem, hogy ezekkel a panaszokkal pszichiáterhez kellene fordulnia, és ő majd megmondja, hogy van-e szüksége gyógyszeres kezelésre és/vagy pszichoterápiára.
        Ne késlekedjen tovább, ne szenvedjen, mielőbb keressen fel szakembert.

         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 21:56:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: