• Légszomj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

          

        Tisztelt Doktor Úr

        CS.Ibolya vagyok 3 ével ezelőtt pánikrohamom lett Minden kivizsgáláson résztvettem (EKG LABOR Tüdö R, )negativ gyogyszeres kezelést kaptam Cipralex  xanax 3honapja fokozatossan abba hagytan a gyogyszereket mert gyermeket szeretnék.Nagyon sokszor rám tör a légszomj lefőképpen lefekvés után. SZpirometriai vizsgálatot is végeztek novemberben akkor az értékek jok voltak tehát negativ.Ez az állapot annyira idegesitő mert néha úgy érzem megfuladok.Nagyon tanácstalan vagyok megint menjek egy ujabb kivizsgálásra? Kérem segitsen

        Maradok Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a légszomj témában

        Kedves Ibolya!


        Ha jól értem, akkor Ön évekig szedett pszichiátriai szereket (hangulatjavítót és nyugtatót), ami ha minden igaz, segített a rohamok legyőzésében, vagyis amíg szedte, használt. Úgy tűnik, a szerek abbahagyásával visszatértek a régi panaszok. Nem látom értelmét, hogy ismételt és újabb testi kivizsgáláson essen át a fentieket figyelembe véve (már ha ezt érti "kivizsgálás" alatt). Viszont érdemes lenne konzultálnia pszichiáter kezelőorvosával, aki alternatívákat tudna javasolni (akár gyógyszerben akár más módszerben) Forduljon hozzá bizalommal!

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 09:58:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: