• Velem van a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/ Doktor úr!k

        Olyan problémám van, hogy nem kívánom a szexet. 23 éves lány vagyok, és már 7 éve van párom. Tökéletesen megértjük egymást, jól kijövünk egymással és rengeteg dolgot csinálunk együtt, jól érezzük magunkat, de amikor szexre kerülne sor én nem tudom beleélni magam. Már régebb óta vannak gondjaim lelki téren, tavaly pánikbetegség, ami még mindig van picit, sokszor sírok mert megbántanak emberek akik közel állnak hozzám, és van néhány családi probléma is, mármint a párom családjával. Előforodulhat hogy ezek miatt nem megy a dolog? Fogamzásgátlót is szedek, yadine-t, ez is gond lehet? Nagyon igénylem a szeretetet, ölelést és ez jobban esik a szexnél.

        Előre is köszönöm válaszát.

        Elizabet

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Elizabet,

        Úgy tűnik, elég sok megoldatlan gondot fojt magába.Ezt jelzik a szorongásos tünetei,pánikzavara.

        Nagyon korán kezdhette a szexuális életet,elképzelhető, hogy az e téren szerzett élményei között is vol olyan, ami nem olyan volt, mint amit elképzelt.

        Érdemes lenne felkeresnie pszichológust, hogy érzelmeivel, elfojtott szorongásaival kezdeni tudjanak valamit.

        Síróssága,és az, hogy a szeretetre, simogatásra jobban vágyik,mint a szexre, azt jelzi, hogy ezek az igényei valamiért fontosabbak, talán azért mert kisebb korában nem kapta meg, -mint a szexualitás.

        Az is lehet,hogy azért kezdte olyan hamar a szexet, mert szeretetre vágyott és szex lett belőle...

        Kérem,gondolja végig ezeket.

        Üdv:

         Kazimir Ágnes

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 20:49:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: