• Pánik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő!

        Az lenne a kérdésem, hogy a magánrendelésen kívül létezik olyan megoldás a pszichoterápiás kezelésre, ahol nem kell fizetni?A magánrendelésen kell és az anyagi lehetőségeinkbe ez nem nagyon fér bele!

        Segítségét előre is köszönöm!

        Gaál Eszer

        WEBBeteg szakértő válasza a pánik témában

        Kedves Eszter!

        Talán a Neurózis szakrendeléseken vagy a klinikai pszichiátria ambulanciáin, előjegyzést kaphat pszichoterápiára, ha az orvosilag is indokolt, konkrét információim nincsenek.

        Amennyiben debreceni, akkor  napi 1100Ft önköltség mellett (a többit az OEP finanszírozza) lehetőség van a Termál fürdőben résztvenni komplex pszichoterápiás kezelésen, amely félnapos, és három hetes. Erről a 52/514-121 számon kaphat bővebb felvilágosítást.

         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, gyermekpszichológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 16:42:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: