• Pánikbetegség vagy szorongás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő!Nekem tavaly áprilisban kezdődtek a gondjaim. buszon ültem hirtelen elsápadtam nehezen kaptam levegőt elkezdett midnenem zsibbadni a szivem nagyon gyorsan vert azt hittem ott helyben elájulok..aztán másnap már a mellkasomban nyomást éreztem nagyon megijedtem hogy mi lehet a bajom!Elmentem orvoshoz ügyeleten is voltam,..de semmit nem találtak tüdőröntgenre is elküldtek ott sem találtak semmit bekerültem a kórházba kivizsgáklásra szintén nem találtak semmit!Azután pszihológushoz jártam szedtem homeopátiás gyógyszert(sedatif pc-t) a tünetek teljessen elmúltak és mondta a pszichológusom is h nem kell járnom! De most sajnos újra előjöttek ezeka  tünetek és csak akkor jön rám ha itthon vagyok és unatkozok elösször olyan mintha gombóc lenne a torkomba aztán elkezd zsibbadni a torkom szapora lessz a pulzusom és nyugtalan leszek és nagyon várom hogy elmúljon!...Szeretném tudni hogy ez mitől lehet és hogy lehet e valamilyen módon kezelni.? segítségét előre is köszönöm  Moncsi 18

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Moncsi!


        Ön már járt ezzel a problémával szakértőhöz, tehát most csak az lenne a dolga, hogy visszamegy hozzá, és megbeszélik, hogy segíthet-e a korábbi módszer(ek), vagy elirányítja másvalakihez. Mindenképp a korábbi terapeutát érdemes felkeresni, hisz ő már sok mindent tud magáról, ezért a tanácsa testreszabott lesz. (A kezelésekhez hozzátartozik, hogy az ember néha visszaesik, ezt nem kell szégyelnie) Eredményes gyógyulást kívánok,

        dr. Bakos Cinnia Dóra


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 22:09:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: