• Frontin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szeretnék felvilágosítást kérni a Frontin 0.25mg-os gyógyszerről!Állandóan feszült ,lehangolt,ideges vagyok és általában naponta 1 esetleg két szemet beveszek!Mint már írtam önöknek Izraelben élek,/ami már egymagában is ok az idegességre/így nem tudok szakorvossal beszélni a nyelv miatt!Szeretném tudni mennyit és mennyi ideig lehet szedni ezt a gyógyszert!Előre is köszönettel Györgyi

        WEBBeteg szakértő válasza a frontin témában

        Kedves Györgyi!

        A Frontin olyan feszültségoldó, amit sokféle szorongásos problémánál ajánlunk. Mivel van hozzászokás (vagyis idővel emelni kell az adagot), ezért tartós szorongásnál modernebb készítményeket ajánlunk.(amikhez nincs hozzászokás) Ha viszont Önnek ez a mennyiség elegendő, s ezzel jól tudja vinni az életét (vagyis megoldja a feszültség tüneteit) akkor évekig lehet szedni. (megj. egyes hazai szaktekintélyek szerint napi 1.5 mg alprazolam évekig is nyugodtan szedhető).Persze a nyugtatók a kiváltó okot nem szüntetik meg.

        dr. Bakos Cinnia Dóra

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-08 17:56:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: