• Depresszió ? Szorongás ? Családom szerint semmi bajom !

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Ur / Dr. No !

         

        Probaltam segitseget kerni csaladomtol akik kozul van eu dolgozo is de ok azt mondjak nekem semmi bajom . En csak bekepzelek magamnak dolgokat ! Elozmenyek roviden nehany evvel ezelott brutalissan megvertek . Nem igazan tudtam senkivel sem megbeszelni mert csaladom csak annyit fuzott az esethez en elore megmondtam , majd utana heti redszeresseggel felhoztak es a fejemhez vagtak ezt az esetet hogy tanuljak belole ! Sajnos ebbol az lett hogy rettegtem , izzadtam , depresszios lettem . Majd vegre megszuntek a problemak . Kozben elkoltoztem az orszagbol es tenyleg jobb lett . Fel eve pedig megint ramtort a remeges , izzadas , allandoan feszult vagyok , ugy erzem kiugrik a szivem a helyerol . Amikor ez ujrakezdodott akkor feltem lefekudni aludni is es egyszer meg erre 6 oran keresztul hanyam is . Es utan elmult . Jelenleg gyogyteakat iszom talan igy jobb de meg minig mindennaposak a tunetek ,/izzadas , remeges , fejfajas , alvaszavar , rettegek valamitol , nem tudok smminek sem orulni , ingerlekeny vagyok  .Kit kell felkeresnem hogy megszunjenek problemaim , szeretnek meggyogyulni es vegre megint boldog lenni .Elore is koszonom segitseguket !

        leo

        WEBBeteg szakértő válasza a félelem, depresszió témában

        Kedves Leo!


        A röviden vázolt történésből egy valamit le lehet vonni: súlyos stressz érte, aminek azonnali és későbbi lelki szövődményei lettek. Van erre diagnózis a pszichiátriában, vagyis ezzel a pszichiáterek foglalkoznak. Családja támogatása nélkül is kereshet pszichiátert (aki lehetőleg pszichoterapeuta végzettséggel is rendelkezik), és ott minden tünetet, félelmet, "beképzelt gondolatot/érzést" nyugodtan elmondhat. Remélem mihamarabb rátalál a segítőjére.

        dr. Bakos Cinnia Dóra


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 21:23:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: