• Hányinger, lebegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő!

         

        Segítségét szeretném kérni, mivel minden nap hányingerem van, és állandó szédülést (lebegést) érzek, ami megnehezíti a mindennapjaimat! Nagyon ritka, ha jól érzem Magam, állandóan olyan rossz a közérzetem, hogy szinte semmihez nincs kedvem!

        Ez persze mindenre kihatással van, főleg a munkámra is, mert nem tudok kellőképpen odafigyelni az állandó szédülés és rossz közérzet miatt!

        Több orvosnál is jártam már, migrénem ill. nyaki gerincsérvem van, azt mondták, hogy a hányinger és a szédülés ill. lebegés lehet a sérv miatt, mivel a nyak körül nyom valami ideget!

        Azt tanácsolták, hogy keressek fel egy reumatológust ill. egy idegsebészt, ami eddig még nem történt meg! A kérdésem az lenne, hogy nincs-e esetleg valami olyan közérzetjavító, amitől esetleg elviselhetőbbek lesznek a napjaim, mert ezmiatt már kezdek magamba zuhanni, és nem szeretnék depressziós lenni!

         

        Segítségét előre is megköszönve

                                                                 HG

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger, depresszió témában

        Kedves HG!

        A leírása alapján nagy valószínűséggel depresszió okozza a panaszait, de ebből amit lírt teljes biztonsággal ez nem állapítható meg. Keressen fel egy pszichiátert, aki az Önnel való elbeszélgetés során meg tudja állapítani a fennálló panaszok pszichés eredetűek-e, és a megfelelő terápiát elő tudja írni. Nyaki gerinc problémáin a rendszeres nyaktornával és fájdalomcsillapító, patikában kapható kenőcsök helyi alkalmazásával segíthet.


        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 15:30:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: