• Mit tegyek a félelmem megszüntetése érdekében?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő!

        Nagyon nagy problémám van ( már nekem az). Az a problémám, hogy nagyon félek a kutyáktól. Lehet az kistestű , vagy nagy kutya. Már gyermekkoromban is féltem a kutyáktól, de 1 évvel ezelőtt megtámadott egy kutya ( nem harapott meg, hála a rokonaimnak), de azóta ha meglátok egy szabadon kószáló kutyát, szinte ledermedek.

        Nem merek elmenni kora reggel a boltba bevásárolni, mert minden háznál van kutya, és nem a legbarátságosabbak.  Most lenne egy munkahelyem, ahová a legelső busszal kéne bemennem, de félek elindulni. A párom biztat, és bátorít, de nem használ. Felajánlotta, hogy vesz nekem kutyariasztó dolgokat, de elutasítottam, mert félek hogy nem működik, ha éppen szükségem lenne rá.

        Mit tudok tenni, vagy kihez tudnék fordulni, hogy ez a félelmem elmúljon?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a félelem témában

        Kedves Kérdező!

        A kutyától való félelmének megszüntetéséhez pszichiátriai,pszichológiai segítség szükséges.
        Javaslatom az, hogy ne szenvedjen tovább, forduljon szakemberhez.


        Üdvözlettel:

         Kazimir Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 16:55:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: