• Paranoid skizofrénia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr/nő milyenek az esélyeim a kigyógyulással kapcsolatosan? 3 éve nem estem vissza!Fél ampulla cisordinolt kapok havonta meg xanaxot!

        WEBBeteg szakértő válasza a paranoid skizofrénia témában

        Tisztelt Levélíró!


        Ebben a kérdésben azt hiszem kezelőorvosa (pszichiátere) a legilletékesebb, vagyis bátran tegye fel  neki a kérdéseit a kezelés ill. betegség prognózisával kapcsolatban. Ugyanis ahhoz, hogy ezt precizen meg lehessen válaszolni, ismerni kell a pszichés betegség hátterét, kialakulásának előzményeit, a kezelés eredményességét  stb. Annyi általánosságban elmondható, hogy eredmény az is, ha valaki nem esik vissza (nem kényszerül osztályos kezelésre, vagy terápia módosításra), ill. fenntartó kezelés mellett tünetmentes.

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia pszichiáter 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-23 16:22:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: