• Rokkantnyugdíj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Márciusban megyek felülvizsgálatra,súlyos pánik beteg vagyok,meg más betegségek is,de félek ha rehabilitálnak,hogy megyek el mert nem mindig tudok a lakásból kimenni,vagy rám nem vonatkozik?köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a rokkantnyugdíj témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha nem érzi jól magát, keresse fel kezelőorvosát. A munkaképességet a "bizottság" bírálja el, amennyiben ők is úgy látják, hogy nincs jól (mert sajnos sok ma a táppénzcsaló, aki ebből akar megélni és közben fusizni eljár feketén), akkor Önt idézve, nem fogják "rehabilitálni". Szeretném jelezni azonban, hogy a rokkantnyugdíj nem a munkahely elvesztésének, rossz anyagi helyzetnek a gyógyírja, kiútja, hanem egy egészségügyi állapottal kapcsolatot folyamat.

        Üdvözlettel:

         Dr. Dinya Zoltán

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-06 10:46:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: