• Izomrángás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szorongásos betegségemre Aurorixet és Clonazepant kaptam. Az előbbiről egyik napról a másikra leállított pszichiáterem, mert SSRI szerre akar átállítani. (Paroxat) Másfél hete nem szedem az Aurorixet, eddig jól éreztem magam, de az utóbbi napokban a lábujjam időnkémt pár másodpercre rángatózik. Mi lehet ennek az oka? Gyógyszerelhagyás tünete? Várható, hogy az új szertől elmúlik ez a kellemetlen alvásomat is zavaró tünet? Köszönettel: Tanárnő

        WEBBeteg szakértő válasza a izomrángás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Érdemes lenne tudni, mi volt az oka a gyógyszerváltásnak. Ha Ön alapvetően
        jól érezte magát az Aurorix mellett és rosszul a váltás után a gyógyszer
        kiürülésével, akkor az Ön pszichés problémáira az Aurorix a helyes
        megoldás. Konzultáljon pszichiáterével, de logikusnak látszik a
        "járatlanról" visszatérni a talán elhamarkodottan elhagyott "járt útra".
        Az Aurorix és a Paroxat két eltérő hatásmechanizmusú antidepresszívum,
        mindkettőnek megvannak az előnyei és a lehetséges hátrányai.

        Jó egészséget kívánva:

         Dr. Dinya Zoltán

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-03 23:35:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 20:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: