• Nem értem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DR.ÚR ÉS DR.NŐ Kőszőnőm a választ de nem értem hogy miért kell az osztályra be fekűdni csak azért mert őngyilkossági gondolatok kényszeritenek ,oda bent sem multak ell és szerintem nem is fognak amig nemsikerűl, én nem érzem magam betegnek de úgygondolom hogy megkell probálnom,itt kint tőbb esélyem van rá ahogy ősszejőnnek a gyógyszerek rá, remélem hogy megértik nemtudok ellene tenni semit muszálj megteni ha nemsikerűl akkor megprobálok egyűtt műkődni a pszichiáteremel dekőszőnőm atanácsukat.Tisztelettel Gizi.

        WEBBeteg szakértő válasza a suicid témában

        Kedves Gizi!

        A legfontosabb, hogy találjon olyan orvost, akivel őszinte tud lenni, és elmondja neki ezeket a gondolatokat.
        Akkor nem kellene osztályra befeküdnie, ha járóbetegként együtt tudna működni a kezelőorvosával.
        Az öngyilkossági gondolat betegség, gyógyítani lehet és gyógyítani kell, de ehhez a legfontosabb, hogy ossza meg ezeket a rossz gondolatokat az orvosával.
        Néha a betegség lehet olyan fokú, amikor az orvos kénytelen osztályos felvételt javasolni.
        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-27 15:52:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: