• Éjszakai bevizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekem nyáron lesz 5 éves. 3 évesen kezdett óvodába járni. Ovi előtt fél évvel teljesen szobatiszta volt(éjjel, nappal is). Óvoda megkezdése óta szinte minden éjszaka bepisil. Szervi probléma előfordul -e, vagy inkább pszichés dologra kell gondolni ilyen esetben? Mit tudok tenni ebben az esetben? Esetleg várjak még?Vizeletvizsgálat már történt, ami negatív lett.

        WEBBeteg szakértő válasza a éjszakai bevizelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Én mindenképpen pszichés dologra gondolnék, keressenek fel egy gyermekpszichológust, ott játékos formában fel tudják oldani a kislány szorongásait illetve ki tudják deríteni, hogy mi lehet a háttérben. Ezzel együtt egy hasi ultrahang vizsgálat és egy két alapvizsgálat sem árt, de szerintem pszichés eredetű lesz a dolog.

        Tisztelettel:  

        Dr. Balogh Andrea gyermekgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-23 13:51:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: