• dr Dinya Zoltán

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dinya Zoltán! Megfogadtam tanácsát elmentem orvoshoz,igaz csak háziorvoshoz mert a gyomrommal is vannak problémáim. Elmondtam neki mi bajom,hogy ideges vagyok nincs kedvem kimozdulni itthonról,rettegek a tömegtől.Annyit mondott szokjak le a cigiről meg adott gyógyszert noacid 20mg ebből napi 1,frontin0.25mg 2-1/2 naponta sajnos nem igazán veszek észre változást.Annyit tett hozzá ha nem elég a frontin emelhetem napi 2 tablettára, de nem küldött szakorvoshoz, most mit tanácsolna nekem? Keressek fel szakorvost is,vagy emeljem az adagot? Tanácsát nagyon köszönöm, ÜDV Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező!

        A cigarettáról tényleg szokjon le, helyes a tanács. És ha gyomorpanaszai vannak, kerülje a kávét, a szénsavas üdítőket, a fűszeres ételeket, és az alkoholt. Tartós gyomorpanaszok esetén alaposabb belgyógyászati kivizsgálás, gyomortükrözés is szükséges lehet. A gyomortáji panaszok mögött gyakran van szorongás, de a két dolog oda-vissza erősíti egymást.
        A Frontin szedése tehát ugyancsak lehet jó ötlet, de jobb ha pszichiátriai szakvizsgálat előzi meg, pszichiáter javaslatával felírva a gyógyszer ára is olcsóbb. Önmagától ne emelje az adagot, a Frontin nem megoldás, csak tüneti kezelés.

        Jó egészséget kívánva:

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-22 09:11:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: