• Alváshiány okozta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párom alváshiánnyal küzd kb. fél éve. Napi 3-5 órát alszik, de akár 12 órát is dolgozik (fizikai munkát), gyakran felébred. Nincsenek rémálmai. Szerintem pszichés okai vannak, mert azt mondja, hogy "hiányzom neki", azért nem tud aludni. (Nem élünk együtt.)

        Az utóbbi hetekben furcsa tüneteket észlelt:

        • nem tudja miről beszéltünk előző vagy akár aznap,
        • hirtelen rohamszerűen elalszik. Állítása szerint, ha nem feküdne le azonnal, összeesne.
        • Nem tud rendesen koncentrálni. Néha már-már olyan, mintha szellemileg nem lenne ép...

        Narkolepsziára gyanakszom, esetleg insomniára...

         

        Mi lehet a baja? Aggódom érte!!

        A válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tünetek komplexebbnek tűnnek annál, mintsem hogy vizsgálat nélkül meg lehetne válaszolni.
        Pszichiátriai, pszichológiai vizsgálat szükségesnek tűnik a férje tüneteit illetően. Javaslom, keressen fel szakorvost.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-21 15:53:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: