• Nárcizmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párom ebben a betegségben szenved... És hogy képes-e lenne arra hogy engem bántalmazzon?Most tudtuk meg hogy ez a betegsége... Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nárcisztikus témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez így túl kevés, hogy feltett kérdése megválaszolható legyen, pláne látatlanban. A nárcisztikus személy nem feltétlenül agresszív, de ha Ön megsérti fokozott érzékenységét, és a számára fontos dolgokban támadja, kritizálja, természetesen felingerelhető. Hogy milyen könnyen érhető el ez, ahhoz ismerni kell a beteget.
        Javaslom, hogy párjával együtt keressen fel pszichiátert kérdéseivel.

        Jó egészséget kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 09:35:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: