• depresszio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr ur/ nö nekem azal van problemam hogy 23 eves lany vagyok , es 150 cm magas!!sajnos rajötettem hogy mar nolni nem fogok es ezert elegge depreszioban vagyok!!!az lenne a kerdesemhogy valahogyan tul tudnek ezen lepni mert sajnos ez az erzes mar 4 eve megvan!!!utobi idoben mar az utra sem szivesen megyek ki mert ara gondolok hogy mindenki azt nezi hogy en mien kicsi vagyok!!valaszat elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés panasz témában

        Kedves Levélíró!

        Önmagunkat elfogadni az egyik legnehezebb, és legszebb kihívás az életünkben. Valóban, nőni már nem nagyon fog. Léteznek külső ?cselek?, attól függően, hogy mennyire szereti a magas sarkú cipőket, de a leghatékonyabb út az önelfogadás. Mindenkinek meg vannak az előnyös és hátrányos tulajdonságai mind külső és belső jellegzetességekben. Gyűjtse össze ezeket! Önnek milyen tulajdonságai vannak, amiket szeret önmagában, és milyen olyan tulajdonságai vannak, amit mások szeretnek Önben? Nagyon sok fiú / férfi van, akinek az a problémája, hogy túl sok a magas lány, nem találnak magukhoz illő barátnőt. Nézőpont kérdése. Van, aki szereti a szeplőket, van, aki utálja. Van, aki magas lányokat keres, van, aki az alacsonyabbakért van oda. Magas lányoktól pedig nem egyszer hallani, hogy nem merik kihúzni magukat, mert nem szeretnének kitűnni a tömegből. Általában azt tapasztalhatjuk, hogyha rendben vagyunk önmagunkkal, elfogadjuk, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, akkor a környezetünk is elfogad minket. Ez különösen akkor fontos hozzáállás, ha általunk megváltoztathatatlan dolgokról van szó. Sokszor az önelfogadás, önbizalom erősítésében segítségre lehet szükségünk. Pszichológus segíthet ebben a folyamatban, amennyiben úgy érzi, hogy a rossz hangulata nem oldódik, vagy rosszabbodik!

        Minden jót kívánok!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-04-09 11:55:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: