• Rexetin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        14 éves korom óta (most 31 vagyok)rám tör azaz érzés, mintha valaki számomra kedves személy halt volna meg, annyira erős ez az érzés, hogy tényleges érzem a fájdalmat a szívem körül(persze tudom,hogy ez nem valódi fájdalom, szervi bajom nincs). A pszichiáter 60mg Rexetint írt fel naponta. Kérdésem evvel kapcsolatos, hogy számomra ez a legmegfelelőbb gyógyszer és ha igen a mennyisége nem túl sok? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Rexetin egy antidepresszívum, a leírt rövid leveléből nem derül ki
        számomra egyértelműen, hogy szükséges-e ez, vagy efféle szer Önnek. Az,
        hogy 17 éve furcsa érzései vannak, nem a depressziót és a gyógyszeres
        kezelés szükségességét juttatja eszembe.
        A Rexetinből 60mg-ot mindenképpen sokallok, ebből a hatóanyagból általában
        20-40mg-ot szokás szedni naponta. Viszont a gyógyszerelésen csak
        kezelőorvosával egyeztetve változtasson, az "öngyógyszerelése" szinte
        sosem vezet jóra.

        Jó egészséget kívánva:

         Dr. Dinya Zoltán pszichiáter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-23 18:47:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: