• Lehetséges-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nour. Felvetodott bennem az a kerdes, hogy lehet pajzsmirigyproblemam is van. 1 honapja voltam psichiaternel aki azt mondta, depresszios vagyok. Most nem irom le a tuneteimet mert mar egyszer leirtam es on azt a valaszt adta, hogy keressek fel egy psichiatert mert on ugy latja, hogy depresszio vagy szemelyisegzavar all a hatterben. En meg is tettem. 2 fajta gyogyszert szedek. En romaniabol irok tehat a gyogyszerek is itteniek nem tudom, ismerosek/e a gyogyszerek. Az egyik amitriptilin hidroclorid a masik clorhidrat de trazodona (trittico a neve). Nem tudom ezek a gyogyszerek mikor fognak hatni eddig nem ereztem nagy valtozast. Ami felmerult bennem (elnezest a nagy bevezetesert), hogy pajzsmirigy elegtelenseg mennyire befolyasolja az en betegsegemet, kivalto ok lehet/e. Azt, hogy pajzsmirigy elegtelensegem van nem szakorvos, hanem termeszetgyogyasz mondta. Erdemes/e kivizsgalasra menni on szerint? Koszonettel es tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt Kérdező!

        Hát, a természetgyógyászok között sok a sarlatán, és személy szkeptikus vagyok sok esetben a működésüket illetően. A pajzsmirigyprobléma, ha tényleg fennáll, viszont valóban összefüggésben lehet depressziós panaszokkal. Ez könnyen kideríthető egy vérvétellel, ha aggódik a kérdést illetően, ezügyben keresse fel családorvosát.
        A gyógyszereket illetően legyen türelmes, a hatás kialakulásához hetek kellenek, és bizony van, hogy az első kombináció nem eredményes, a gödörből való kiút megkeresése időt és türelmet igényel mind az Ön, mind pszichiáter orvosa részéről.

        Jó egészséget kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán  pszichiáter

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-27 16:24:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: