• Semminek sincs értelme

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nő kőszőnőm a válaszát igaz nemsok mindent értek belőle mi az őnbizalom?és hogy legyen pozitiv véleményem ha egyszer nemtudok semit megoldani és elfelejtek dolgokat véleményem szerint seminek sincs értelme már anak sem hogy egyen az ember mert ha az értelmét keresem csak az jut az eszembe hogy ugyis ujra éhesek leszűnk és enek semi értelme én azt látom hogy jobb lene a családomnak nélkűlem talán jobb lene nekik nekem jo ha őn tud tanácsot adni én szeméjesen nem szeretnék szakemberhez meni ha csak lehet én nem megyek orvoshoz mert ugy érzem hogy nem néznek jo szemmel rám miota a legutobi kisérletem volt akor magasfeszűltségű áraműtésem volt akor sokáig korházba voltam és ez megmaradt benem mostanában meg nem is megyek egyedűl sehova mert ugy érzem hogy mindenűt vissza utasitanak azért kérem az őn tanácsát hogy mit csináljak mert én nem látok más kiutat csak ha meg halok de még ara sem voltam képes valami biztosat kitalálni igy nem tudom hogy most min gondolkodjak ehez kérném a tanácsát amit ellőre is kőszőnők tisztelettel gizi

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiáter témában

        Kedves Gizi!

        Kicsit döcögős helyesírással megfogalmazott sorai után nehéz mit mondanom.
        Az internet nem alkalmas gyógyításra, de igazán még diagnózisok állítására sem. Ha Ön nem akar orvoshoz fordulni, hogy segítséget kérjen, akkor Önön nehéz segíteni. Ha viszont itt tud kérdezni, és segítséget kérni, akkor ugyanezt kell tennie "élőben" is, egy valóságos rendelőben. Ennyi és semmi több a dolog nyitja. És higyje el, fognak is tudni segíteni!

        "igy nem tudom hogy most min gondolkodjak ehez kérném a tanácsát amit ellőre is köszönök"

        Öngyilkosságon ne gondolkozzon, hanem inkább azon, hogy mikor és hol keres fel pszichiátert.

        Jó egészséget kívánva: 

        Dr. Dinya Zoltán  pszichiáter

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-09 08:23:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: