• Szúr az oldalam. Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        26 éves,162 cm és 45 kg vagyok.1 hete a bal oldalam(mellkasfal)sokszor szúr és tompán fáj ami,ki is sugárzik mindenhova.Nem tudom mitől de nagyon kellemetlen.Borda törésem nincs.Sajnos nagyon keveset eszek,nem mozgok és néha szorongok,meg feszült vagyok.Úgy érzem hipohonder vagy pánikbeteg vagyok.Kérem segítsen mert így dolgozni sem tudok nagyon!Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Domján Beáta 2008.09.28. 16:15

        WEBBeteg szakértő válasza a bordaközi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Interneten keresztül ezen sajnos nem tudok tevőlegesen segíteni, ehhez Önt meg kell vizsgálni. Ha a sérülést, törést kizárhatjuk, akkor is előbb belgyógyászati vizsgálat szükséges, és csak ha ez negatív, lehet pszichiátriai irányba továbblépni.
        Ha csak a megoldatlan probléma miatt szorong, akkor az ok megtalálása megszünteti a szorongást, ha egyébként is szorongó típus, akkor pszichiátriai szakvizsgálat után akár enyhe szorongásoldó felírása is szükségessé válhat.
        Kérjen beutalót családorvosától, és forduljon szakorvosokhoz!

        Jó egészséget kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán  pszichiáter

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-01 08:44:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: