• Lehet-e kezdődő sub jele az amit tapasztalok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem /Uram! már egy alkalommal írtam Önnek és utólag is köszönöm a válaszát. Most újabb probléma merült fel amire kérném a segítségét. mostanában elég nehéz időszakon mentünk át a férjemmel és gyakran álmodok nagyon félelmetes dolgokat például: elveszítem a férjemet, vagy börtönben vagyok és rabokra felügyelek majd a rabok erőszakot követnek el ellenem. Ehhez társult az a dolog is, hogy felébredés után a sötöében mintha egy alakot láttam volna, dehogy ez halucináció-e vagy egy kezdődő subé arra szeretnék választ kapni, és azt szeretném még kérdezni, hogy a szorongást gyógyszer nélkül relakszáció kivételével hogyan lehet még oldani? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a rémálmok témában


        Tisztelt Kérdező!

        Levele alapján azt gondolom, mindenképpen fel kellene keresnie  pszichiáter szakorvost, akivel a levélben jelzett problémáról bővebben beszélgethetne és aki a további kezelés módjáról és mikéntjéről is döntést hozhatna.Elképzelhető, hogy gyógyszeres kezelés és/vagy pszichoterápia válik szükségessé. Az ő segítségével eldönthető lenne a levélben jelzett dilemmája is.Az alapján, amit leírt arra tudok következtetni, meglehetősen sok félelemmel, szorongással, bizonytalansággal küzd, érzelmi egyensúlya felborulni látszik. Mindenképpen mielőbb kerítsen sort a személyes orvosi konzultációra, hogy megnyugodhasson, gyógyulhasson.
        Mielőbbi javulást kívánok.

        Kazimir Ágnes  pszichoterapeuta

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-23 16:21:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: